BALE VALLE Bale-valle Iatliano Hrvatski
  


Izložba i interaktivna predavanja

Izložba i interaktivna predavanja "Crta, crta, crtica - nastala je naša zajednica",

Poštovana/i,

Turistička Zajednica i Općina Bale, kolekcionarka slikovnica Tamara Teković, Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Istarske županije u suradnji s INTERLIBEROM - međunarodnim sajmom knjiga i učila te Udrugom za samozastupanje organiziraju izložbu i interaktivna predavanja "Crta, crta, crtica - nastala je naša zajednica" u prostoru Multimedijalnog centra "ULIKA" u Balama, na adresi Rovinjska ulica 1 . Otvorenje izložbe će se održati u petak, 14.ožujka 2014. godine u 18:00 sati, a bit će otvorena do 28.ožujka 2014.godine.U sklopu izložbe bit će održana i  4 interaktivna predavanja utorkom i četvrtkom u 17:00 sati.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da posjete izložbu, na kojoj će biti izložene stare slikovnice rovinjske kolekcionarke Tamare Teković i kreativni radovi članova Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Istarske županije, te da prisustvuju interaktivnim predavanjima koja su namijenjena svima koji se u svojem radu susreću s osobama s invaliditetom (ustanovama, organizacijama, pojedincima) kao i one koje zanimaju slikovnice (bilo kao književna forma, igračka, didaktičko sredstvo ili prvi oblik knjige s kojom se osoba susreće od najranije dobi).

Ulaz na izložbu i sudjelovanje na predavanjima je besplatno.
Molimo da potvrdite svoje sudjelovanje na predavanjima slanjem e-maila na ennio.malusa@pu.t-com.hr ili pozivom na br. mobitela 098/440 397, kako bi se osigurao dovoljan broj sjedećih mjesta.
Za više informacija nazvati Tamaru Teković na: 095/815 6859 ili e-mail: tamaratekovic@gmail.com

U prilogu ovom dopisu nalazi se Program događanja.

 

S poštovanjem,
Ennio Malusà

    
 
Designed by: Eni, Ennio, Sandro