BALE VALLE Bale-valle Iatliano Hrvatski
  


Tradicionalni Božićni koncert

Na kraju još jedne godine pred brojnim gledateljskim auditorijem u Sportskoj dvorani u Balama u nedjelju je održan tradicionalni Božićni koncert kojeg svaku godinu organizira Općina Bale zajedno sa Turističkom zajednicom.

Koncert je otvorio Marino Floris svojim solističkim nastupom, zatim su nastupili Limena glazba Mon Perin i ženska klapa Castrum Vallis. Gost večeri bila je Limena glazba iz Rovinja. Program su vodile mlade baljanke Dea Lordanić i Anet Lordanić.Vrhunac večeri bio je zajednički nastup Limene glazbe iz Bala i Rovinja te tradicionalna tombola. Prisutnima se obratio i Načelnik Edi Pastrovicchio koji je zaželio svima čestit Božić i sretnu Novu godinu te podsjetio kako je i ove recesijske godine Općina Bale darivala umirovljenike i socijalno ugrožene građane koji su dobili po 350,00 kn na račun, odnosno 500,00 kn poklon bona za nabavku namirnica u trgovinama mješovite robe u Balama. Pored toga Općina Bale je nakon koncerta darivala svaku obitelj prigodnim darom (panettone i kalendar).
Kako ni ove godine nismo zaboravili na naše najmlađe i ove godine razveselili smo 133 mališana prigodnim paketićima djeci od  1 do 10 godina. Naši najmlađi iz vrtića, hrvatske i talijanske osnovne škole održali su u petak prigodnu priredbu uz prisutnost Djeda Božićnjaka.

Ove se godine na inicijativu vijećnice Danijele Peršić, Komisija za kulturu uključila u organizaciju priredbe i podjele prigodnih paketića za najmlađe te božićnog koncerta, a čija članica je i sama vijećnica.
Stoga se zahvaljujemo svima koji su svojim trudom i radom pomogli u organizaciji prigodnih događanja u Balama.

    
 
Designed by: Eni, Ennio, Sandro