Novosti

Bale – Valle armonica – 6. Međunarodni festival gitare

Općina Bale Valle

U nedjelju, 09. Srpnja, održalo se veliko finale ove već tradicionalne manifestacije. Nakon devet dana intenzivne muzičke aktivnosti, studenata gitare koji su pohađali Masterclass, umjetnika koji su izložili svoja djela pod zajedničkim nazivom “6 žica na platnu” i još mnogo toga pod okriljem umjetnosti i kulture, završila je ova zanimljiva manifestacija sa finalnim koncertom na trgu Tomaso Bembo ispred predivne palače Bembo.

Počasni gost,...

Dizajn i opremanje novog rovinjskog hotela - Made in Bale

Općina Bale Valle

Moderan ambijent novog boutique hotela "Delfin" i restorana "Tramonto" u Rovinju, preko puta škvera, rezultat je baljanske pameti, kreativnosti i vještina. Unutarnje je uređenje objekta osmislila dizajnerica interijera Liv Baričević iz Bala, a opremanje drvenarijom povjereno je baljanskoj stolariji "Vlado" u vlasništvu njenog muža Zorana i brata mu Aleksa Baričevića. Posao na novom privatnom luksuznom hotelu s 12 soba, koji svakog dana očekuje...

12 razlogov zakaj obiskati Bale

Općina Bale Valle

Če iščete idejo za izlet ob koncu tedna, zanimivo potovanje ali počitnice, bo istrsko mestece Bale lahko resnično presenečenje za vas!

Bale, srednjeveško mesto Castrum Vallis, se nahaja na zahodni obali Istre, na pol poti med Rovinjem in Pulo. Četudi v senci bolj znanih turističnih destinacij, so se Bale razvile v vrhunsko destinacijo, ki zadovolji tudi bolj zahtevne in aktivne goste, ki si želijo poleg sonca in plaže doživeti še kaj več.

...

Održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Bale

Općina Bale Valle

U prostorijama općinske vijećnice dana 20.lipnja 2017. godine održana je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Bale. Za vijećnike su izabrani sedmero s Nezavisne liste Edija Pastrovicchija (Vedran Šetić, Giulio Palaziol, Fabrizio Fioretti, Daniela Peršić,Dragan Janko te Korana Kolić i Marija Orbanić umjesto Edija Pastrovicchija i Sandija Drandića ), dvoje iz IDS-a (Silvano Modrušan i Ellen Pastrovicchio), te po jedan iz HNS-a...

'ZEMLJIŠTE ZA SAMO JEDNU KUNU OMOGUĆILO NAM JE NOV POČETAK'

Općina Bale Valle

Filip je svoje obiteljsku budućnost zamislio daleko od gradske vreve, u miru i tišini baljanske prirode. Potez je to na koji se odlučio posebice kad je dobio vjetar u leđa od općine, i to zbog projekta pod nazivom “Parcela za jednu kunu”, a koji će brojnim mladim obiteljima omogućiti vlastitu kuću uz povoljnije uvjete i kad je riječ o kupnji općinskog zemljišta i gradnji same kuće.

Naime, riječ je o projektu koji su u općini Bale zamislili kao...

Stranica 1 od ukupno 19 stranica  1 2 3 >  Last ›