Novosti

Sergio Piutti darovao 45 litara tekućine koja život znači

Općina Bale Valle

U čast Sergiu Piuttiju koji je 101 put poklonio krv danas je u gradskoj palači u Balama upriličen svečani prijem. Prijem je upriličen i u povodu 100. obljetnice darivanja krvi koju je organizirao načelnik Bala Edi Pastrovicchio. Uz čestitke humanitarcu i uručivanje zahvalnice, načelnik mu je zahvalio na ustrajnosti i plemenitosti te istaknuo da se svi Baljani ponose svojim sugrađaninom.

- Prvi sam put krv poklonio s osamnaest godina. Zaposlen...

Nova LED rasvjeta u Balama, Golašu i Krmedu

Općina Bale Valle

Samo šest mjeseci trebalo je proći od natječaja do stavljanja u funkciju novih rasvjetnih tijela za Općinu Bale i naselja Krmed i Golaš. Naime, u travnju je Općina raspisala natječaj i paralelno kandidirala projekt tražeći od Fonda za energetsku učinkovitost njegovo sufinaciranje.

- Riječ je o projektu modernizacije javne rasvjete kojim će se sva postojeća rasvjetna tijela na području općine, kao i naselja Golaš i Krmed, supstituirati ekološki...

Baljanska La Grisa najbolji obiteljski hotel u Hrvatskoj

Općina Bale Valle

Iako radi tek četvrtu sezonu, mali obiteljski hotel La Grisa i njegov vlasnik Lutvo Murić mogu se pohvaliti ne samo brojnim, već i atraktivnim nagradama i priznanjima. Posljednja u nizu sredinom je mjeseca pristigla na njihovu adresu, kada je na Danima turizma u Poreču vlasniku hotela uručena prva nagrada u desetoj po redu akciji "Adrian" kojom Slobodna Dalmacija bira najbolji mali i obiteljski hotel u zemlji.

- Priča o obiteljskom hotelu La...

"Adrian" Slobodne Dalmacije: najbolji mali hotel je La Grisa u Balama

Općina Bale Valle

Mali obiteljski hotel La Grisa u Balama pobjednik je u ovogodišnjoj, desetoj akciji “Adrian” kojom Slobodna Dalmacija bira najbolji mali i obiteljski hotel u Hrvatskoj.

Tijekom gotovo dva mjeseca predstavljeno je 125 malih hotela iz cijele Hrvatske koji su postali prepoznatljiv i odličan proizvod hrvatske turističke smještajne ponude.

U velikoj konkurenciji izabrano je deset finalista: Villa Rosetta u Savudriji, La Grisa u Balama, Cornaro u...

Poziv građanima

Općina Bale Valle

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, posjetit će 16. rujna Bale. Pozivamo sve građane na druženje s Predsjednicom  na Trgu Tomasa Bemba u 10 sati.

Predsjednica od ponedjeljka boravi u Istri, pa je za jedno od mjesta svog posjeta izabrala i Bale gdje će se družiti s građanima, razgovarati s njima i tradicionalno se slikati.

Iznimna nam je čast u našoj sredini ugostiti Predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar...

Stranica 3 od ukupno 16 stranica  < 1 2 3 4 5 >  Last ›