Novosti

Prijam mladog sportaša Mateja Žufića

Općina Bale Valle

Na temelju ostvarenog odličnog sportskog rezultata Općinski načelnik Edi Pastrovicchio, zamjenik načelnika Sandi Drandić i Pročelnica Irina Gobbato, u općinskoj vijećnici danas su organizirali prijam za mladog sportaša Mateja Žufića iz Golaša, prvaka Hrvatske u kronometar utrkama u disciplini A11 kronometar vožnje klasa 3 serijski +1600.

23- godišnji Matej Žufić član je AK Istra Racing Team iz Pazina a u prvenstvu Hrvatske u kronometar utrkama...

Načelnik Bala Edi Pastrovicchio i zamjenik načelnika Fabrizio Fioretti posjetili Rostu

Općina Bale Valle

Načelnik Općine Bale Edi Pastrovicchio i zamjenik načelnika iz reda pripadnika talijanske nacionalne manjine Fabrizio Fioretti ovog su produženog vikenda bili uzvanici u Općini Rosta u Italiji povodom njihovog nacionalnog blagdana. Na svečanosti su bili prisutni i predstavnici općine Bojnice iz Slovačke koji su kao i Bale bratimljeni sa Općinom Rostom te nekolicina baljana koji žive u Torinu.

Prva sjednica Dječjeg općinskog vijeća

Općina Bale Valle

Prva sjednica Dječjeg općinskog vijeća održana je jučer, u 18h u općinskoj vijećnici Općine Bale. Sjednicu je vodila Voditeljica dječjeg općinskog vijeća i članica Koordinacijskog odbora Općina Bale –prijatelj djece Danijela Drandić. Na sjednici su članovi Dječjeg vijeća predlagali aktivnosti i davali ideje koje će ugraditi u Program rada Dječjeg vijeća koji će se donijeti na sljedećoj sjednici....

PRIJEM ZA ODLIKAŠE

Općina Bale Valle

Nakon prijema najboljih sportaša, Načelnik Općine Bale Edi Pastrovicchio održao je danas, 05. srpnja 2019. godine u Kaštelu prijem za izvrsne učenike iz Općine Bale osnovnih i srednjih škola.

Iz Osnovne škole to su: Tania Sejdinović, Nika Drandić, Sara Šabić, Marta Tolić, Antea Baričević, Maja Eva Leko, Agata Vratović, Mia Žufić, Lara Kukec, Karla Drandić, Philip Paretić i Antonella Drandić

Iz srednje škole to su: Ana Mišan, Rene Nicole Bissi,...

OPĆINA BALE OCIJENJENA NAJVIŠOM OCJENOM ZA RAZINU TRANSPARENTNOSTI PRORAČUNA

Općina Bale Valle

Institut za javne financije (IJF) iz godine u godinu analizira proračunsku transparentnost hrvatskih županija, gradova i općina, a u ovom se radu prikazuju rezultati najnovije analize provedene od početka studenog 2018. do kraja ožujka 2019.

Proračunska transparentnost podrazumijeva uvid u potpune, točne, pravovremene i razumljive  informacije o proračunu.

Za potrebe ovog istraživanja, proračunska transparentnost mjeri se brojem ključnih...

Stranica 1 od ukupno 26 stranica  1 2 3 >  Last ›