City
Thumbnail Novosti

Održana 05/20 sjednica Općinskog vijeća Općine Bale

14.08.2020

U četvrtak 13.kolovoza 2020. godine s početkom u 20,00 sati u Kaštelu Bembo, uz pridržavanje svih preporuka i epidemioloških mjera vezano uz COVID – 19,  održana je 05/20 sjednica Općinskog vijeća Općine Bale. 

Za novog općinskog vijećnika prisegnuo je Željko Bilić, kao zamjena vijećnika Enza Silvi (ŽIVI ZID) koji je dao ostavku na dužnost vijećnika. 

Na sjednici su doneseni sljedeći akti: Odluka o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja povodom natječaja za prodaju nekretnina u vlasništvu Općine Bale, Odluka o prodaji i zamjeni nekretnina, Zaključak o davanju suglasnosti na Odluku o najpovoljnijim natjecateljima za pravo građenja, Zaključak o davanju suglasnosti na Odluku o raspisivanju Javnog natječaja za osnivanje prava građenja u svrhu stanovanja i obavljanja gospodarske djelatnosti na građevinskoj čestici u vlasništvu Općine Bale, Odluka o ukidanju svojstva javnog dobra u općoj uporabi, Odluka o namjeri davanja koncesije za obavljanje komunalne djelatnosti dimnjačarskih poslova na području, Odluka o izradi Izmjena i dopuna UPU Stancije Meneghetti.

Također je prihvaćeno Izvješće o poslovanju trgovačkog društva FORLANETTE d.o.o. za 2019. godinu i Izvješće o poslovanju trgovačkog društva FORT FORNO d.o.o. za 2019. godinu.

Sve donesene akte možete po objavi u Službenom glasniku pogledati na našoj novoj mrežnoj stranici.