City
Thumbnail Novosti

Potpisan ugovor o radovima na dogradnji zgrade osnovne škole i vrtića u Balama

08.02.2021

Danas, 08. veljače 2021. godine općinski načelnik Bala Edi Pastrovicchio i direktor Vladimir Gortan d.d. potpisali su u Općinskoj vijećnici „Ugovor o javnoj nabavi za dogradnju zgrade škole i vrtića u naselju Bale“.

Dogradnjom će se izgraditi dodatne prostorije koje obuhvaćaju u podrumskom djelu općinsku arhivu, u prizemlju prostorije za jasličku skupinu te proširenje kuhinje i na katu dvije učionice za potrebe školske nastave.Jako smo sretni i ponosni što krećemo u dogradnju zgrade škole i vrtića te ćemo u Balama napokon imati i uvijete za jaslice što do sada nije bilo.-rekao je načelnik Bala Edi Pastrovicchio.

Vrijednost izvođenja samih građevinskih radova iznosi  3.181.878,16 kn. U cijenu nije uračunat iznos opremanja škole za kojeg će biti proveden još jedan postupak nabave.

Sva projektna dokumentacija izrađena je od strane tvrtke LEMEX d.o.o. iz Umaga u skladu s pedagoškim standardom, što znači da će se kod izgradnje i opremanja škole paziti da svaki detalj odgovara potrebama učenika i djeci iz vrtića.

Završetak radova predviđen je do sredine rujna ove godine.