City
Thumbnail Novosti

PRIJEM ZA ODLIKAŠE U BALAMA

14.07.2022

Načelnik Općine Bale Edi Pastrovicchio održao je jučer, 13. srpnja 2022. godine na Trgu Tomaso Bembo u Balama prijem za izvrsne učenike osnovnih i srednjih škola.

Iz Osnovne škole to su: Mia Leonie Glažar, Nolan Barbieri, Patrik Poropat, Gea Karapandža, Lana Domitrović, Ursula Zulijani, Noemi Palaziol, Mark Grubić, Noam Karapandža, Tian Baričević, Petra Barbieri.
Iz srednje škole to su: Marta Tolić, Nika Drandić, Agata Vratović, Antea Baričević, Maja Eva Leko, Mia Žufić, Luana Galović, Karla Drandić, Sara Perković, Lara Kukec, Dominic Marmilla, Nika Šetić.

Riječ je o učenicama i učenicima koji su razred prošli s odličnim uspjehom, na čemu su im čestitali načelnik Edi Pastrovicchio, Pročelnica Irina Gobbato te referentica Martina Poropat koja je vodila i moderirala ovaj prijem.

Izvrsni su učenici nagrađeni i prigodnim darom od Općine Bale, bonom u vrijednosti od 200,00 kn za osnovnoškolce, odnosno 400,00 kn za srednjoškolce.

Kako je jednom to rekao Aristotel: “ Korijeni učenja su gorki, ali su plodovi slatki”. S obzirom na to zbog truda kojeg su djeca uložila i odličnog uspjeha kojeg su ostvarila kroz čitavu školsku godinu odlučili smo ih nagraditi kako bi ih motivirali za daljnji rad i učenje.

Načelnik Edi Pastrovicchio je izjavio kako je ponosan na svu djecu koja učenju pristupaju odgovorno, nižući najbolje ocjene kroz čitavu školsku godinu te im je zaželio ugodan i zabavan odmor kakvog su i zaslužili.