City
Thumbnail Novosti

Prijem za odlikaše u Balama

05.07.2021

Načelnik Općine Bale Edi Pastrovicchio i zamjenik načelnika Fabrizio Fioretti održali su  danas, 05. srpnja 2021. godine na Trgu Tomaso Bembo u Balama prijem za izvrsne učenike osnovnih i srednjih škola.

Iz Osnovne škole to su: Noemi Palaziol, Sasha Paljuh, Sebastian Drandić, Lana Domitrović, Ursula Zulijani, Noam Karapandža, Petra Barbieri, Tian Baričević, Mark Grubić, Lora Janko, Ana Šuta, Philip Paretić, Tania Sejdinović, Katja Sloboda, Antonella Drandić i Marta Tolić;

Iz srednje škole to su: Mia Žufić, Antea Baričević, Luana Galović, Agata Vratović, Nora Pulić, Karla Drandić, Sara Perković, Lara Kukec, Ana Mišan, Lucija Mišan, Matea Drandić, Nika Šetić, Nicole Adilardi.

Riječ je o učenicama i učenicima koji su razred prošli s odličnim uspjehom, na čemu su im čestitali načelnik Edi Pastrovicchio, zamjenik načelnika Fabrizio Fioretti, Pročelnica Irina Gobbato te referentica Martina Poropat koja je vodila i moderirala ovaj prijem.

Izvrsni su učenici nagrađeni i prigodnim darom od Općine Bale, bonom u vrijednosti od 200,00 kn za osnovnoškolce, odnosno 400,00 kn za srednjoškolce.

U mladima leži budućnost, pa smo osobito ponosni na svu djecu koja učenju pristupaju maksimalno odgovorno, nižući najbolje ocjene kroz čitavu školsku godinu za koju znamo svi da je radi covid pandemije bila izuzetno teška.

Veliki broj odličnih učenika nešto je što me osobito veseli.- rekao je načelnik Bala Edi Pastrovicchio.

Zamjenik načelnika Fabrizio Fioretti naglasio je da svakako veliki doprinos ide i učiteljicama i učiteljima kojima zahvaljujemo što svoja znanja i iskustva prenose na djecu, potičući ih u izvrsnosti.