City
Thumbnail Novosti

Svečani (i emotivni) doček za baljanskog borca: Ovo nisam očekivao!

25.10.2021

Ovo nisam očekivao, bile su prve riječi Marka Opšivača koje je izustio izlazeći iz kombija na baljanski Trg La Musa, gdje su ga dočekali njegovi roditelji, prijatelji i sumještani. Svi oni, a skupio se pozamašan broj onih koji su uz svjetlost navijačkih baklji i mini vatromet željeli čestitati i stisnuti ruku svom borcu koji se iz Italije, i sa Svjetskog kickboxing prvenstva vratio ovjenčan brončanom medaljom.

Podsjetimo, član rovinjskog Budokaia, Marko Opšivač na nedavno održanom WAKO svjetskom kickboxing prvenstvu u disciplini fullcontact -75 kilograma, pobijedio je tri suparnika (borca iz Kuwaita, Velike Britanije i Irske) da bi u polufinalu izgubio od Poljaka, čime je osvojio treći plasman i brončanu medalju.

Uspjeh Marka Opšivača, nije prošao neopaženo. Štoviše, njegovi sumještani, pod dirigentskom palicom baljanske Turističke zajednice priredili su mu doček za pamćenje.

Uz suze radosnice i zagrljaje, “padali” su komplimenti i čestitke na račun Markovog trenera Pere Miškovića i Markovog klupskog kolege Borisa, koji je s bratom Bojanom Miškovićem uveo Istru ( ali i Hrvatsku) u svijet kickboxinga- prenosi portal Bura-dašak novosti.