City
2. TERANINO FESTIVAL U BALAMA U VIKENDU KOJI OBILJEŽAVA DAN ŽENA Novosti

2. TERANINO FESTIVAL U BALAMA U VIKENDU KOJI OBILJEŽAVA DAN ŽENA

01.03.2024

NAKON USPJEŠNICE PRVOG IZDANJA FESTIVALA TERANINA, OVE GODINE, TIJEKOM VIKENDA KOJI SLAVI ŽENE, ODRŽATI ĆE SE NJEGOVO DRUGO IZDANJE. OSIM PONUDE KVALITETNE ISTARSKE  IDENTITETSKE HRANE I PIĆA, POSJETITELJI ĆE IMATI PRILIKU UŽIVATI I U LIKOVNIM RADIONICAMA TE U GLAZBENOM PROGRAMU S NASTUPOM SLAVNIH ROCK GRUPA URBAN&4 TE PSIHOMODO POP.

18 IZLAGAČA ĆE PREDSTAVITI SVOJ LIKER TERANINO, A NAJBOLJI ĆE BITI PROGLAŠEN VEĆ NA OTVORENJU SAMOG FESTIVALA U PETAK, 08.03.2024.

ULAZ NA FESTIVAL ZA SVE POISJETITELJE JE SLOBODAN A CIJENA POČETNOG PAKETA KONZUMACIJE IZNOSI 7,00 EURA, ŠTO UKLJUČUJE ČAŠU ZA DEGUSTACIJU I 6,00 EURA VRIJEDNOSTI DEGUSTACIJE. ISPRED DVORANE ĆE BITI POSTAVLJENE KUĆICE K1 BY BURIN RESTAURANT KOJI ĆE NUDITI TRI VRSTE HAMBURGERA S UMAKOM OD TERANINA I SWEET CORNER BY BORGHETTO S PONUDOM TRI VRSTE KOLAČA NA BAZI TERANINA.

NOVOST OVOGODIŠNJEG FESTIVALA SU LIKOVNE RADIONICE „TERANINO&PAINT“ KOJE ĆE SE ODRŽATI U SUBOTU I NEDJELJU. NA RADIONICAMA KOJE ĆE BITI NA TEMU TERANINA, ŽENA I BALA, ĆE SE SLIKATI POD STRUČNIM VODSTVOM SLIKARICE AMANDE MADENE A PREOSTALO JE SVEGA SAMO PAR MJESTA NA RADIONICAMA U SUBOTU.

POZIVAMO VAS DA U ŠTO VEĆEM BROJU PROSLAVIMO DAN ŽENA UZ SLATKU ČAŠU/E TERANINA, DOBRU HRANU I JOŠ BOLJU ZABAVU!

Organizatori: TZ Općine Bale i Udruga „Lambik“