City

Baljanska noć - 04.08.2018.

01.08.2018

Jole, Master band, Elduo i veliki vatromet na Bljanskoj noći 4. kolovoza

Jedna od najpoznatijih kulturno-zabavnih manifestacija u Istri – Baljanska noć bit će održana 4. kolovoza. Ova širom poznata tradicionalna manifestacija redovito okupi velik broj posjetitelja, a organizatori Turistička zajednica općine Bale i Općina Bale, pobrinuli su se da i ove godine bude tako.

Za početak publiku će zagrijati rovinjski Master band poznat po izvrsnim izvođenjima domćih i stranih hitova. Osnovani su 2005. godine i iza sebe imaju gotovo 400 nastupa. Publika ih dobro prihvaća i rado se s njima druži na njhovim nastupima.

Nakon Master banda, na pozornicu će stići Joško Čagalj Jole. Omiljeni pjevač i showmaker svojim nastupom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pa smo sigurni da izvrsna atmosfera neće izostati na njegovom nastupu na Baljnskoj noći.

Nastup Joleta bit će malo prekinut, a sve zbog toga da bi se pripredio veliki vatromet. Organizatori najavljuju pravi svjetleći spektakl koji će zaparati nebo iznad Bala. Zasigurno će Baljanima i njihovim gostima pravi vatromet prirediti i Luka Brgić i Eleonora Dobrović – popularni je to ELduo. Oni će biti izvrstan uvod u nastavak Joletovog koncerta, a kad se on umori na binu će opet stati Master band i zabava će potrajati dugo u noć, ili kao što je to već uobičajeno trajat će do jutra.

Ovogodišnja Baljanska noć počinje u 21 sat, bit će održana na novoj-staroj lokaciji na igralištu pored sportske dvorane. Upravo je to mjesto na kojem se Baljanska noć održavala do sredine 80-ih godina, kada je preseljena na Trg La Musa. Tradicionalno tijekom održavanja Baljanske noći štošta će se moći kupiti i na prigodinim štandovima.