City
Obavijest o početku naplate parkinga Novosti

Obavijest o početku naplate parkinga

15.05.2023

Od 15.05.2023. do 15.10.2023. počinje naplata parkirališta: Val de Godena, Trg La Musa i Grote. I zona parkinga - Val de Godena i Trg La Musa naplaćuje se po cijeni parkinga od 1,30eur/sat, i II zona parkinga - Grote naplaćuje se po cijeni parkinga od 1,00eur/sat. Svim građanima kao i domaćim te inozemnim posjetiteljima i ove godine omogućeno je brže i  povoljnije plaćanje parkiranja odnosno satnih parkirnih karti, i to putem besplatne PayDo mobilne i web aplikacije. Radi se o obliku plaćanja parkinga putem brze i jednostavne aplikacije PayDo kojom se omogućava plaćanje parkiranja na području cijelog grada bez dodatnih troškova.

Aplikacija PayDo ne koristi SMS protokol za plaćanje parkinga, zbog čega je idealna za sve korisnike koji do sada nisu mogli plaćati SMS-om, a to su, uz ostale, određene kategorije poslovnih korisnika, turisti te neki privatni korisnici.

Poslovni korisnici u mogućnosti su dobiti R1 račun za plaćenu uslugu, što do sada nije bio slučaj. Dodatna pogodnost za pravne osobe je i mogućnost unosa više korisnika na isti račun, pri čemu su svi troškovi vezani upravo za  tu pravnu osobu.

Osim preko aplikacije, parking se može platiti i SMS-om,  broj SMS-a za I zonu glasi : 709211, a za II zonu glasi 709212