City
Uspješno održan Bale Dog Show 2024 Novosti

Uspješno održan Bale Dog Show 2024

16.04.2024

U Balama je još u petak po 12.-ti put počela trodnevna izložba pasa Bale Dog Show 2024, a cijeli je vikend u znaku ovih predivnih čovjekovih najboljih prijatelja!

Pasmine svih vrsta i uzrasta skupile se su u Bale kako bi pokazali svoju ljepotu u punom sjaju, a brojnih je natjecatelja iz Hrvatske, ali i iz Slovenije, Italije, Francuske, Španjolske, Češke, Njemačke i tako dalje.

Jučer je suorganizator bilo Kinološko društvo Pula, drugi dan manifestacije, subota, bila je pod okriljem Kinološkog društva Rovinj, dok je u nedjelju suorganizator bilo Kinološko društvo iz Poreča.

Izložba privlači vrhunske uzgajivače, vodiče i ljubitelje pasa iz svih krajeva Hrvatske, pa i šire. Događaj nudi platformu za predstavljanje širokog spektra pasmina, od elegantnog afganistanskog psa do čvrstog labrador retrivera.

Osim natjecanja i aktivnosti, Bale Dog Show je i proslava posebne veze između ljudi i njihovih psećih suputnika. To je okupljanje istomišljenika koji dijele strast prema psima i duboko uvažavanje ljepote i raznolikosti psećeg svijeta.