City

Oglasna ploča

Obavijest

10.06.2019

Od 15.06. do 15.09. počinje naplata parkirališta: Val de Godena, Trg La Musa i Grote. Svim građanima kao i domaćim te inozemnim posjetiteljima od ove godine omogućeno je brže i  povoljnije plaćanje parkiranja odnosno satnih parkirnih karti, i to putem besplatne PayDo mobilne i web aplikacije. Forlanette  d.o.o. od ovog ljeta omogućava svim korisnicima novu, besplatnu uslugu, kojom mogućnost korištenja parkinga postaje još jednostavnije i dostupnije. Radi se o novom obliku plaćanja parkinga putem brze i jednostavne aplikacije PayDo kojom se omogućava plaćanje parkiranja na području cijelog grada bez dodatnih troškova.

Aplikacija PayDo ne koristi SMS protokol za plaćanje parkinga, zbog čega je idealna za sve korisnike koji do sada nisu mogli plaćati SMS-om, a to su, uz ostale, određene kategorije poslovnih korisnika, turisti te neki privatni korisnici.

Poslovni korisnici u mogućnosti su dobiti R1 račun za plaćenu uslugu, što do sada nije bio slučaj. Dodatna pogodnost za pravne osobe je i mogućnost unosa više korisnika na isti račun, pri čemu su svi troškovi vezani upravo za  tu pravnu osobu.

Nova usluga je svakako olakšanje i za brojne turiste koji do sada nisu mogli koristiti opciju plaćanja SMS-om, već su morali tražiti najbliži parkirni automat. Za njih je aplikacija dostupna na engleskom i talijanskom jeziku. Više na www.paydo.hr

Ove godine uveli smo i SMS parking.  Broj za sva tri parkirališta je isti i glasi : 709211.