Obavijesti

Pučka pravobraniteljica posjetila Općinu Bale

Objavljeno 21.09.2018. u 11:40h

Općina Bale Valle

Kako bi identificirali izazove s kojima se suočavaju građani u svom svakodnevnom životu, ali i približili instituciju Pučkog pravobranitelja što širem broju dionika na regionalnoj i lokalnoj razini Pučka pravobraniteljica Lora Vidović sa suradnicama posjetila je Općinu Bale u sklopu njenog posjeta Istarskoj županiji. Na sastanku održanom u Općinskoj vijećnici sa Općinskim načelnikom Edijem Pastrovicchio i zamjenikom Načelnika Sandijem Drandićem razgovaralo se o potencijalnoj problematici u kojoj bi Pučka pravobraniteljica mogla pomoći.

Načelnik je prezentirao programe koje Općina provodi u nadi i želji da se žiteljima Bala omogući čim bolji, kvalitetniji i mirniji život. Pučka pravobraniteljica oduševljena je navedenim programima i brigom koju Općina pruža prema svojim žiteljima, te napominje da bi Bale mogle biti primjer dobre prakse u ovom socijalnom segmentu.

Dotakli su se i tema Uljanika, odnosno baljana zaposlenih u Uljaniku, nezaposlenih, socijalno ugroženih i osoba treće životne dobi.

Kao zaključak Pučka pravobraniteljica je pozvala sve one koji smatraju da imaju potrebu za uslugama njihovog ureda neka ih kontaktiraju mailom na info@ombudsman.hr ili posjete u uredima u Zagrebu i/ili Rijeci.